14 oktober 2015

Niet erg aardig...

Al weken is er sprake van enige verontwaardiging in het hoofd van Harrie.
Dit heeft alles te maken met een commercial die momenteel veelvuldig te zien is hier op tv.

Allereerst moet Harrie even vertellen dat hij zelf niet zo veel met baby's heeft. Hij vindt het maar enge wezentjes, waar hij het liefst bij uit de buurt blijft. De meeste baby's vindt Harrie op ET lijken, maar inmiddels weet Harrie ook heel goed, dat deze opmerking bij nieuwbakken ouders niet zo gewaardeerd wordt en hij dat dus maar het beste voor zich kan houden.

Met die informatie in het achterhoofd, is de verontwaardiging in Harries hoofd best een beetje vreemd. Want behalve Kleine Harrie delen alle Harries dezelfde mening over baby's. 

En toen kwam dus een schoonmaakmiddel met een reclame. 
Je ziet hier een baby in bad zitten en ziet en hoort de tekst: middel X, de énige reiniger die bacteriën en schimmels écht doodt.

En de eerste keer dat Harrie deze reclame zag was het even heel erg stil in zijn hoofd. Maar toen doorbrak Oudste Puber Harrie de stilte en zei: "jeetje, je kan ook te ver gaan!" 
Harrie snapte het niet meteen en vroeg hem: "wat bedoel je?"

Oudste Puber Harrie reageerde verontwaardigd: "Duhuh, jij noemt baby's ET en dat vinden mensen niet kunnen en daar hebben ze ook wel een beetje gelijk in, maar om baby's nou 'schimmels' te noemen, dat is ook niet erg aardig!"

Harrie kon het niet helpen, maar moest toch erg lachen....
En ook na het 50x zien van deze commercial, blijft het een hilarisch momentje in het Harriehoofd!


1 opmerking:

  1. Haha... een babyschimmeltje... dat is wel ver denken hoor! Ik ken die reclame niet eens :) Geniet van dat hilarisch momentje.. elke keer weer Harrie!

    BeantwoordenVerwijderen