22 september 2012

Harrie geniet...

Harrie is momenteel in het buitenland. De afgelopen weken was het een gekkenhuis op stemmenhoor gebied. En dat betekent dat het ook een gekkenhuis is in Harrie in de Warrie land.

Op 14 september is het altijd wereldstemmenhoordag. Overal ter wereld organiseert men dan activiteiten om aan de wereld duidelijk te maken dat stemmen horen in heel normaal fenomeen is.
Soms organiseert Harrie zelf iets in Nederland, maar soms wordt hij ook gevraagd om in het buitenland iets te komen doen. Zo ook dit jaar.
Harrie mocht naar Oostenrijk om daar het een en ander te doen, dat was erg spannend maar ook vooral heel erg leuk.

Daarna vloog Harrie door naar Londen, waar hij een training ging volgen. Het is een drie daagse training om te leren om groepen voor jonge mensen te begeleiden. Harrie is hier helemaal lyrisch over en hij heeft er pas 1 dag opzitten!

Tussen de trainingsdagen door ging hij nog even naar Cardiff om daar zijn stemmen vrienden weer te ontmoeten. Daar vond namelijk de jaarlijkse Intervoice bijeenkomst plaats, gevolgd door het wereldcongres stemmen horen.

Harrie ligt nu in Londen uitgeteld op de bank om bij te komen van alle mooie gesprekken die hij heeft gevoerd. Harrie denkt terug en geniet...
Met volle teugen.


3 opmerkingen:

 1. Hey Harrie,
  Fijn om weer wat van je te horen/lezen maar nog fijner om te lezen dat je volop aan het genieten bent!!!

  Groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Harrie, fijn dat je er weer bent en ook prima om te lezen dat je prettig en zinvol bezig bent. Je hebt de wereld heel wat te vertellen. Ze mogen heel blij zijn met je, daar over zee.
  Ik ben benieuwd naar een vervolg. Want er zullen uit die contacten zeker weer heel wat verhalen voortvloeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klote beveiliging. Ik heb wel vier keer een nieuw wachtwoord moeten tikken.

  BeantwoordenVerwijderen